Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Parkeerborden

Parkeerborden geven duidelijke informatie over wie, waar en hoe geparkeerd mag worden. Onze parkeerborden worden naar uw wens bedrukt en zijn leverbaar in drie standaard formaten, (afgewerkt op twee aluminium staanders voor een stevige montage), of als los parkeerbord. Eigentijds design met een unieke opdruk.

 • Als complete set of als losse platen te bestellen
 • Unieke opdruk
 • Hoge attentiewaarde
 • Eigentijdse uitstraling
 • Duurzaam materiaal

Parkeerborden

Wil je parkeerborden laten maken en ben je op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is specialist in het produceren van parkeerborden. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar en ben je verzekerd van duidelijk parkeerbord met eigen bedrukking.

Parkeerbord prijs

Onze parkeerborden worden van dibond en aluminium gemaakt. De parkeerbord prijs is samengesteld uit drie formaten met bijbehorende prijs. Parkeerbord platen zijn ook los te bestellen. De prijzen van de parkeerborden worden vervolgens direct weergegeven na het kiezen van het formaat. Voor minimale kosten bent u maximaal in beeld. 

Parkeerborden bestellen, hoe werkt dat?

Een parkeerbord bestellen is bij Plaatprinten.nl kinderlijk eenvoudig. Op de pagina Buitenreclame onder Bewegwijzering kun je stap voor stap je parkeerbord samenstellen en bestellen.

Het stappenplan werkt als volgt:

 1. Je kiest het formaat van je parkeerbord.
 2. Je geeft aan hoeveel parkeerborden je nodig hebt en wat de levertijd is.
 3. Je kunt nu de bestelling afronden en je bestanden uploaden. Heb je geen ontwerp van je parkeerbord? Dan kun je zelf aan de slag gaan met de online opmaaktool of onze creatieve studio inschakelen voor een ontwerp. De keuze is aan jou!

Kan ik parkeerborden in diverse afmetingen drukken?

Parkeerborden drukken kan bij plaatprinten.nl in drie verschillende afmetingen of op plaat in een formaat naar keuze. Je kunt kiezen uit een standaard plaathoogte van 200 mm, 400 mm of 600 mm. De breedte van de parkeerborden is 600 mm. Bij de materiaalkeuze kunt u zelf de maat van het bord voor de parkeeraanduiding kiezen.

Dáárom zijn wij jouw leverancier van parkeerborden!

Onze parkeerborden zijn voorzien van hoge kwaliteit prints op een duurzame Dibond reclameplaat, ook wel alupanel genoemd. Deze plaat voorzien we van een transparante, beschermende glanslaminaat.

Whatsapp