Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Bewegwijzering

Een duidelijke bewegwijzering op en rondom het bedrijventerrein, maakt het voor personeel en bezoekers duidelijk waar ze moeten zijn. Het oogt niet alleen fraai, maar structureert ook direct de logistieke routing. Voorkom onnodige vragen of onwenselijke situaties met een duidelijke bewegwijzering van Plaatprinten.nl
  • Direct op plaat geprint
  • Eigen opdruk mogelijk
  • Diverse materiaalsoorten
  • Montagematerialen beschikbaar

Bewegwijzering

Wil je bezoekers van jouw bedrijf of event op een efficiënte manier begeleiden met aantrekkelijke bewegwijzering? Ben je daarvoor op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het drukken van bewegwijzeringsborden én die jou meteen het nodige advies geeft? Kies dan voor plaatprinten.nl. Laat onze eigen ontwerpers aan de slag gaan of creëer bewegwijzering op basis van jouw eigen ontwerp!

Bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten maken

Plaatprinten.nl heeft ervaring in het ontwerpen en drukken van bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten. Uiteraard weerbestendig en slijtage vast. Jij kiest zelf of we het ontwerp ook voor je regelen of dat we alleen het drukwerk faciliteren. Indien gewenst denken we zelfs van A tot Z met je mee. Een routeplan opstellen is immers een hele puzzel. Je moet uitzoeken waar je bezoekers vandaan komen, welk doel ze hebben en welke mogelijke routes ze kunnen afleggen. Vervolgens moet je dit op een efficiënte én aantrekkelijke manier vertalen in een routeplan. Wij helpen je daar graag bij. Zo creëren we samen de mooiste en meest praktische bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten!

Bewegwijzering voor een evenement

Ga je een feest of bijeenkomst organiseren? Dan mag bewegwijzering voor je event niet ontbreken. Plaatprinten.nl is hét adres voor de creatie van deze evenementenborden. Bewegwijzering is voor ons gesneden koek. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren en laten drukken, maar je kunt de bewegwijzering voor een event ook door ons laten ontwerpen. Onze ontwerpers vertalen jouw plan naar creatieve bewegwijzeringsborden die passen bij je huisstijl en bij de gebruiksomgeving. Wat dacht je van een bewegwijzeringsbord met gefreesde pictogrammen of compleet gefreesd in een speciale vorm? Of prachtige houten bewegwijzering voor je bruiloft of feest? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bewegwijzering voor gebouwen & industrie

Of het nu gaat om bewegwijzering voor een parkeergarage, toilet, fabriekshal, magazijn of winkel; Plaatprinten.nl garandeert een praktisch en schitterend resultaat! Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten bewegwijzering voor gebouwen & industrie: van extra groot tot piepklein, van opvallend tot ingetogen, altijd even functioneel. De bewegwijzering voor gebouwen en industrie wordt in onze eigen werkplaats gedrukt, gefreesd en compleet gemaakt. En als je het handig vindt komen we de bewegwijzeringsborden meteen bij je op locatie plaatsen.

Wat zijn de kosten van bewegwijzering?

Als je interesse hebt in bewegwijzering ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Eerlijk is eerlijk: de kosten van bewegwijzering kunnen enorm variëren en zijn onder andere afhankelijk van het materiaal dat je kiest en de mate waarin speciaal freeswerk vereist is. Dat betekent echter niet dat we geen inzicht kunnen geven in kosten van bewegwijzering. Bel of mail ons en wij geven je graag een indruk van de prijzen en mogelijkheden. Zo kun je zelf kiezen welke vorm van bewegwijzering het beste bij jou én jouw budget past.

PS. Wist je dat onze bewegwijzering ook zeer geschikt is voor het creëren van fietsroutes en wandelroutes?

Whatsapp