Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Retail

Uw retail(winkel) verfraaien? Geen probleem bij Plaatprinten.nl. We bieden de juiste oplossing op maat: van vloerstickers tot lichtbak platen!

  • Full-service: van ontwerp t/m plaatsing
  • XXL-formaat mogelijk
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Extra beschermlaag mogelijk

Retail

Bent u op zoek naar platen of plaatmateriaal voor de retail? Plaatprinten.nl biedt diverse materialen om uw retail(winkel) te voorzien van de beste en mooiste platen. Zowel bedrukt (naar eigen voorkeuren) of onbedrukt kunt u ze bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat het materiaal snel en veilig bij u wordt aangeleverd.

Materialen

Platen en plaatmaterialen voor de retail splitsen wij op in twee categorieën: materialen en stickers. Onder de materialen vallen alle harde, fysieke borden, terwijl we met stickers de opplakbare – vaak tijdelijke – decoratie, bewegwijzering of signalering bedoelen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals het altijd populaire Forex, maar ook uit bijvoorbeeld een lichtbakplaat. Deze plaat plaatst u in lichtbakken (voor bijvoorbeeld reclame) voor een egale lichtdoorlating. Ook polyprop, polystyreen, reboard en solid foam, zijn bekende plaatmaterialen voor de retail.

Stickers

Vanzelfsprekend verkopen wij ook stickers. Denk daarbij aan raamstickers (zowel glasets, als Oneway Vision), vloerstickers en vloervinyl. U kunt zelfs voor stickers kiezen voor permanent gebruik. Onze stickers zijn perfect in te zetten voor de retail. Vloerstickers kunnen bezoekers de weg wijzen of acties aanduiden. Raamstickers kunt u weer inzetten voor reclame. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedruk de stickers met wat u maar wilt: wij ontzorgen u volledig!